Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani - celovita rešitev

Za vsako stranko priskrbimo individualne in kvalitetne rešitve. Pri izdelavi spletnih strani ponujamo celovito rešitev za vsak namen. Začne se pri spoznavanju.

Svetovanje, načrtovanje

Da bo vaša spletna stran res učinkovita, se moramo mi kot izdelovalci, dobro spoznati z vašim poslom. V prvih korakih izdelave vam svetujemo najbolj primeren nastop na spletu. Skupaj načrtujemo in izdelamo osnutek spletne strani. Pri izdelavi spletnih strani smo pozorni na to, da izdelane internet strani poskušajo podjetjem v njihovem poslovanju resnično pomagati in jim tudi dolgoročno prinašati dobiček.

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Grafično oblikovanje in dodelava spletnih strani je prvi vidni rezultat. Vaša spletna stran dobi obleko. Zdaj potrebuje še vsebino.
Vstavimo vaše tekste in slike ali pa vam spišemo učinkovite prodajne vsebine. Zagotovimo vam tudi profesionalnega fotografa za vaše produkte. Odločitev je vaša.

Optimizacija spletnih strani za višje uvrstitve v iskalnikih

Optimizacija poteka že od samega začetka načrtovanja spletne strani. Osnovna (on site) optimizacija je za nas samoumevna in vključena v vsako izdelano spletno stran. Tudi vašo.

Spletni marketing in promocija

Da, tudi spletna stran potrebuje promocijo. Svetujemo vam kako učinkovito oglaševati, kako nastopati na socialnih omrežjih in komunicirati z obiskovalci. Za vas lahko vodimo celovit marketinški stroj.

Zanima me vaša ponudba

Potrebujete prenovo spletne strani?

Kot večina stvari tudi spletna stran postane zastarela in neučinkovita.

Vašo staro spletno stran oblečemo v nov design, ji dodamo nove funkcionalne elemente in jo optimiziramo za prodajo.

Zanima me vaša ponudba

Pokličite 041 655 466 ali pošljite povpraševanje!

Copyright © Spletne storitve. Vse pravice pridržane.