Spletna izkušnja UX

Vsi napotki so rezultati raznih spletnih raziskav in večina je bila A/B testirana prek različnih spletnih agencij. Vsi pa so prišli do podobnih ali enakih zaključkov. Podajamo vam nekaj pomembnih nasvetov za izboljšanje spletne izkušnje na vaši spletni strani.

Spletni piškotki

Verjetno že vsi poznate razna opozorila in informacije o spletnih piškotkih na spletnih straneh. Podajajo nam informacijo, da spletna stran uporablja piškotke. Večinoma je prisoten še gumb "v redu" ali "strinjam se" in še kakšna povezava do podrobnih informacij o uporabljenih piškotkih. Nekatere strani imajo to zelo lepo rešeno, nevsiljivo in dovolj informativno. Večina pa uporablja ogromne črke v okvirju, ki prekriva večino zgornjega ali spodnjega dela spletne strani. Vas to moti?

Analiza spletne strani

V mesecu decembru nudimo brezplačno svetovanje!

Vam vaša spletna stran ne prinaša pričakovanega dobička? Imate majhen obisk? Sploh spremljate obiskanost spletne strani? Na to in še več vprašanj lahko dobite odgovor. Dovolite da naš svetovalec pregleda vašo spletno stran in vam poda nove ideje in možnosti za izboljšave.

Potrebujete prenovo spletne strani?

Kot večina stvari tudi spletna stran postane zastarela in neučinkovita.

Vašo staro spletno stran oblečemo v nov design, ji dodamo nove funkcionalne elemente in jo optimiziramo za prodajo.

Zanima me vaša ponudba

Pokličite 041 655 466 ali pošljite povpraševanje!

Copyright © Spletne storitve. Vse pravice pridržane.