Izdelava spletnih strani za društva

Izdelava spletnih strani - za navdušence, klube in organizacije

Zavedamo se, da društva, nevladne organizacije in razni klubi ne premorejo visokih vložkov za svoj spletni nastop. Za vse navdušence in društva imamo posebno ponudbo.

Ugodno do spletne strani

Vaš začetni strošek je nakup domene in gostovanja. Cena za oboje je 50€ letno, če pa ste zadovoljni s poddomeno tega stroška ni. Cena za izdelavo spletne strani je odvisna od zahtevnosti in vašega predznanja. Začetni paket se začne pri 190€. V ceno je vključeno tudi online izobraževanje (do 5 ur).

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Izdelane spletne strani so po izgledu še vedno profesionalne. Uporabimo eno od že izdelanih predlog in jo barvno uskladimo z vašo celostno grafično podobo. Spletna stran je izdelana s pomočjo odprtokodnega CMS sistema, kar vam omogoča samostojno urejanje in posodabljanje. Gostovanje in domeno zakupite sami.

Optimizacija spletnih strani za višje uvrstitve v iskalnikih

Optimizacija poteka že od samega začetka načrtovanja spletne strani. Osnovna (on site) optimizacija je za nas samoumevna in vključena v vsako izdelano spletno stran. Tudi vašo.

Spletni marketing in promocija

Da, tudi spletna stran potrebuje promocijo. Svetujemo vam kako učinkovito oglaševati, kako nastopati na socialnih omrežjih in komunicirati z obiskovalci.

Zanima me vaša ponudba

Potrebujete prenovo spletne strani?

Kot večina stvari tudi spletna stran postane zastarela in neučinkovita.

Vašo staro spletno stran oblečemo v nov design, ji dodamo nove funkcionalne elemente in jo optimiziramo za prodajo.

Zanima me vaša ponudba

Pokličite 041 655 466 ali pošljite povpraševanje!

Copyright © Spletne storitve. Vse pravice pridržane.